Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Selvfølgelig klandrer jeg ham

Fabregas tror Taylor ville skade Eduardo.

• Få oversikt: Les alt om Eduardos skrekkskade

(Dagbladet.no): Sjøl Arsenal-manager Arsene Wenger modererte sitt umiddelbare raseri-utbrudd etter Martin Taylors stygge takling av Eduardo da Silva, som ble hardt skadd.

- Følelsene løp løpsk, fordi vi alle var sjokkert over Eduardos skade. I etterpåklokskapens lys ser jeg at kommentarene mine om Taylor var overdrevne. Dette ble sagt rett etter kampslutt, preget av kampens hete, forklarte han unnskyldende. 

Men den spanske midtbanespilleren Cesc Fabregas er slett ikke villig til å tilgi.

- Veldig, veldig urettferdig

Spanjolen synes dessuten det er urettferdig at Taylor slipper unna med tre kampers karantene, mens Eduardo er satt ut av spill i lang tid.

- En veldig god spiller er skadd i et år, og spilleren som påførte skaden slipper unna med en suspensjon på tre fattige kamper. Det er veldig, veldig urettferdig, sier han, ifølge Sky Sports.

Han går samtidig langt i å antyde at Taylor gikk inn for å skade Arsenals angriper.

HER RYKER BEINET: Martin Taylor kastet seg inn med begge beina, og Eduardo da Silvas venstre bein fikk unngjelde for den stygge taklingen. Foto: SCANPIX. Montasje: DAGBLADET
HER RYKER BEINET: Martin Taylor kastet seg inn med begge beina, og Eduardo da Silvas venstre bein fikk unngjelde for den stygge taklingen. Foto: SCANPIX. Montasje: DAGBLADET Vis mer

- Selvfølgelig klandrer jeg Taylor

- Selvfølgelig klandrer jeg Taylor. Han gjorde dette, og han vet hvorfor han gjorde det, sier Fabregas, uten å nevne noe mulig motiv.

- Sjøl vil han selvfølgelig ikke innrømme at han gjorde det med vilje. Det vil han aldri si, tror 20-åringen.

Martin Taylor så svært preget ut allerede idet han forlot banen, og han var raskt ute med å beklage det som skjedde - tydeligvis uten at det har overbevist alle om at han er lei seg.

image: - Selvfølgelig klandrer jeg ham
- VERSTE JEG HAR SETT: Det sa Cesc Fabregas i går til BBC om taklingen som koster Eduardo da Silva EM-sluttspillet med Kroatia og mange, mange kamper med klubblaget Arsenal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media