Selvkritisk etter SHL-starten: - Det skal ikke skje

Patrick Thoresen.

MISFORNØYD: Djurgårdens Patrick Thoresen takler Broc Little under gårsdagens SHL-match mellom Linköping og Djurgården i Saab Arena. Foto: Stefan Jerrevång / TT / NTB Scanpix
MISFORNØYD: Djurgårdens Patrick Thoresen takler Broc Little under gårsdagens SHL-match mellom Linköping og Djurgården i Saab Arena. Foto: Stefan Jerrevång / TT / NTB ScanpixVis mer

Patrick Thoresen satt utvist da Linköping avgjorde SHL-åpningen mot Djurgården onsdag.

Thoresen, som ble KHL-mester med SKA St. Petersburg sist sesong, er tilbake i svensk ishockey, men kunne ikke hindre 2-3-tap mot Linköping.

- Selvsagt er jeg ikke spesielt fornøyd. Jeg synes jeg mister pucken på en måte jeg ikke pleier. Jeg hang heller ikke helt med hele tiden, så jeg merker at jeg har en jobb å legge ned de dagene vi ikke spiller kamper og må trene litt hardere. Det ser jeg fram til, sier Thoresen til Expressen.

Han er kvitt lyskeproblemene som plaget ham tidligere i sommer. Thoresen var på isen ved to av Djurgårdens baklengsmål.

- Det skal ikke skje. Man kan ikke være delaktig i så mange baklengsmål om laget skal lykkes, sier Hamar-gutten.

Han mente utvisningen mot slutten av kampen var for streng.

- Den mener jeg var altfor billig. Det var mye annet tidligere i kampen som kunne vært utvisning, og så velger de (dommerne) et situasjon da ett minutt av kampen gjensto. Det mener jeg er billig, men det er kanskje på det nivået det ligger i Sverige, sukket Thoresen.

(NTB)