Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Selvmål og rødt kort da Legia vant gruppa

Berg-suksessen fortsetter.

MANGE SMELLER: Legias Jakub Kosecki (t.h.) ogTrabzonspors Aykut Demir i en av mange saftige dueller i kveldens Europa League-kamp. Foto: NTB Scanpix
MANGE SMELLER: Legias Jakub Kosecki (t.h.) ogTrabzonspors Aykut Demir i en av mange saftige dueller i kveldens Europa League-kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Henning Berg og Legia Warszawa stormer videre i europaligaen. Torsdag gikk laget til topps i gruppa da tyrkiske Trabzonspor ble slått 2-0 i den polske hovedstaden.

Legia endte på 15 av 18 mulige poeng, fem foran torsdagens motstander Trabzonspor, som også hadde sjansen til å vinne gruppa.

Det var spilt 22 minutter da kveldens første scoring kom. Den var til hjemmelaget, men det var en Trabzonspor-spiller som var sist på ballen.

Fatih Öztürk var den uheldige som scoret selvmål.

Det resultatet sto seg til pause, og elleve minutter ut i annen omgang doblet portugisiske Orlando Sá Legias ledelse.

Det resultatet sto seg kampen ut.

Tyrkerne fikk en rekke gule kort, og på overtid måtte Mehmet Ekici forlate banen da han endte i dommerens bok for annen gang.

Til tross for tapet, gikk Trabzonspor videre sammen med Legia. Belgiske Lokeren endte på samme poengsum (10) som Trabzonspor, men det tyrkiske laget gikk videre på innbyrdes oppgjør. (NTB)