Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Selvmål på overtid reddet poeng for Villa

Trøblet hjemme mot Everton.

MØLJE: Midt i denne klynga - under press fra en delvis skjult John Carew - stusser Evertons Phil Jagielka ballen i eget nett i første tilleggsminutt.Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix
MØLJE: Midt i denne klynga - under press fra en delvis skjult John Carew - stusser Evertons Phil Jagielka ballen i eget nett i første tilleggsminutt.Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||


Aston Villa - Everton 2-2. Aston Villa kjempet for poeng mot Everton på eget gress, men først på overtid kom 2-2-målet.

Det kom i tillegg i form av et Everton-selvmål. Phil Jaglielka var uheldig og satte ballen i eget mål. Forsvareren slo innlegget fra Ashley Young rett i nettet. Tim Howard klarte ikke å redde avslutningen fra egen forsvarer.

Poengtapet på hjemmebane kan uansett bli ødeleggende for Villas drøm om spill i Europa neste sesong. Opp til Manchester City på den siste mesterligaplassen er det 7 poeng.

John Carew og co. brukte store deler av dagens kamp til å jakte utligning etter Tim Cahills tidlige ledermål. Den jakten varte og varte, men kvarteret før full tid kom nettkjenningen.

James Milner spilte en flott ball til Gabriel Agbonlahor, som så vidt fikk sendt ballen videre i nettet. Men Villa-spillerne fikk ikke juble i særlig lang tid.

For Everton gikk rett i angrep etter utligningen. Og det tok bare to minutter før gjestene igjen var foran. Cahill steg høyest til værs på en corner og headet inn sitt annet mål for kvelden.

John Carew spilte hele kampen, men klarte ikke å fortsette den gode målformen han har vist den siste tiden. På overtid fikk han imidlertid se Evertons midtstopper ordne ett Villa-poeng.

Nedrykkstruede Wigan fikk ingen hjelp av nedrykksklare Portsmouth, som kjempet seg til et 0-0-resultat i bortemøtet. Wigan har fem poeng ned til nedrykksplass.

(NTB)

JUBEL-JOHN: Carew feirer mens Jagielka ligger igjen på gresset. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix
JUBEL-JOHN: Carew feirer mens Jagielka ligger igjen på gresset. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!