SELVMÅL: Seb Hines var uheldig og nikket ballen i eget mål da Swansea City slo Middlesbrough ut av ligacupen. Her i hodeduell med Michu (høyre). Foto: SCANPIX/REUTERS/Rebecca Naden
SELVMÅL: Seb Hines var uheldig og nikket ballen i eget mål da Swansea City slo Middlesbrough ut av ligacupen. Her i hodeduell med Michu (høyre). Foto: SCANPIX/REUTERS/Rebecca NadenVis mer

Selvmål sendte Swansea videre i ligacupen

Wembley-drømmen lever videre.

Wembley-drømmen lever videre for Swansea. Waliserne tok seg videre til semifinale i ligacupen med 1-0-seier over Middlesbrough onsdag.

Avgjørelsen kom ni minutter før full tid da Seb Hines var uheldig og nikket ballen i eget mål etter et hjørnespark fra Swansea.

For første gang er Swansea i semifinale i ligacupen, og finaledrømmen lever for fullt for manager Michael Laudrup og co.

Middlesbrough spiller til daglig i mesterskapsserien, mens Swansea er inne i sin annen sesong på toppnivå. Den walisiske klubben var klar favoritt foran onsdagens kamp, men måtte slite for seieren og trengte hjelp til å finne nettmaskene.

Swansea har vist gode takter denne sesongen. I åttedelsfinalen ble Liverpool slått 3-1 på Anfield, mens Laudrups mannskap ligger på en sterk åttendeplass i Premier League.

Leeds tar imot Chelsea på Elland Road i den siste kvartfinalen neste uke. Tirsdag tapte Arsenal på straffer mot 2.-divisjonsklubben Bradford, mens Aston Villa slo Norwich 4-1.

(NTB)