Selvmål sørget for poengdeling mellom Start og Brann

1-1 på Sør Arena.

(Dagbladet): Brann har hatt en dårlig start på årets sesong, og før kveldens kamp hadde de tatt bare fire poeng på sesongens seks første kamper. Og da Aalesund sikret seg årets første seier dyttet de Brann helt ned til bunnen av Tippeligaen.

I fjor endte oppgjøret mellom Start og Brann 3-3, og også kveldens kamp endte uavgjort.

Espen Hoff scoret det første målet for Start med et knalltreff etter en drøye halvtime, men ti minutter før fulltid scoret Start selvmål, og det endte 1-1.

- Målet var bra det, men det er bare en liten trøst i en kamp som er veldig, veldig skuffende. Vi blir passive, mister intensiteten. Vi lar Brann få dunke ballen inn i feltet vårt, sa Hoff til TV 2.

Start i ledelsen
Brann-trener Rikard Norling startet dagens kamp med en noe overraskende startoppstilling.

Både Erik Huseklepp og Birkir Sævarsson satt på benken.

Start har hatt en bedre sesongstart, med sju poeng på de seks første kampene, og det var hjemmelaget som også startet kveldens kamp best.

Etter en drøy halvtime hjemme på Sør Arena sendte Espen Hoff Start opp i en 1-0-ledelse da han hamret ballen flott i mål fra drøye 20 meter på en Brann-klarering.

Det satte opp tempoen i kampen, og det var Start som førse an, men det ble ikke flere mål i den første omgangen, og lagene gikk til pause med 1-0.

Selvmål Begge lagene jaktet scoring i andreomgang, men ti minutter før fulltid var Start uheldig da de satte ballen i eget mål etter at Barmen får headet ballen til Orlov, og ballen gikk via Berger og i mål.

Ingen av lagene klarte å score i løpet av kampens siste minutter, og det endte 1-1 på Sør Arena.

Brann står derfor fortsatt uten borteseier etter at Rikard Norling tok over laget før årets sesong, men klartet vekk fra bunnplasseringen, og ligger på en 14. plass med fem poeng.