Selvsikker Flemmen valgte shopping

Andrine Flemmen kom til Copper Mountain fra Jackson Hole tirsdag kveld. I stedet for å ta en kikk på traseen for morgendagens storslalåmrenn, dro hun på shopping i Silverthorne

Konkurrentene testet bakken, som ikke har vært brukt til verdenscuprenn på ti år. Flemmen og de andre norske jentene raste i stedet rundt i butikksenteret på jakt etter julegaver.

- Jeg har ikke sett bakken ennå, men har hørt at den ikke skal være blant de vanskeligste, sier Andrine Flemmen til NTB. I går kveld norsk tid kom hun tilbake til hotellet med bilen full av julegaver til familien hjemme i Norge.

Hun slet med «jumpers knee» før sesongåpningen i Tignes for snart tre uker siden. Der endte hun på 4. plass. Oppladningen var å ta det med ro hjemme i Molde, mens konkurrentene og lagkameratene lå på treningsleir i Mellom-Europa.

- Det er klart jeg var spent før sesongåpningen, særlig fordi jeg ikke fikk ladet opp som jeg ønsket. 4. plassen var over all forventning, jeg er veldig godt fornøyd med den. Nå sikter jeg mot en plass på seierspallen i morgen, sier Andrine full av selvtillit.