Selvsikker Holyfield ønsker Tyson god bedring

LOA ANGELES (NTB-AP-AFP): Evander Holyfield ønsker Mike Tyson god bedring etter motorsykkelulykken han var innbladet i for et par dager siden, men Holyfield er mer opptatt av Michael Moorer. De to skal møtes i Las Vegas 8. november, og det er en svært selvsikker Holyfield som ser fram til den kampen.

Han setter VM-tittelen sin i World Boxing Association (WBA) på spill, mens Moorer stiller med tittelen i International Boxing Federation som balast.

- Vi er selvsagt under press begge to, og det er en av årsakene til at jeg ikke tror kampen kommer til å gå tiden ut. Men det spiller liten rolle for meg, for jeg er helt sikker på at seieren blir min, sier Evander Holyfield.

- Vel, vi får se, var alt Michael Moorer hadde å si til Holyfields bombastiske utspill på en pressekonferanse i Los Angeles natt til lørdag.

Mye Tyson

Det ble mye snakk om Mike Tyson på fredagens pressekonferanse, selv om den gamle og fallerte mesteren ikke kan komme tilbake i ringen igjen før tidligst neste sommer.

- Ingen skal gå rundt og hate Tyson. Han kom til kort og gjorde noe dumt i kampen mot meg 28. juni, men det er slik som skjer. Jeg håper bare at han kan komme tilbake igjen, sa Holyfield.

Moorer sa først at han ikke visste at Tyson hadde vært innblandet i en motorsykkelulykke, men noe senere sa han at han var enig i de vurderingene Holyfield gjorde med tanke på Tyson.

På den annen side gjorde Holyfield det helt klart at Tyson ikke var med på listen over de bokserne han kan tenke seg å møte i framtiden.

- Tyson har jeg møtt. Han har jeg definitivt lagt bak meg. To ganger har jeg slått ham, så Tyson er vel ikke noe mer å mase med. Nå er det bare den ubestridte tittelen som gjelder, sier Holyfield.

Avslappet

Michael Moorer har et veldig avslappet forhold til Holyfield og hans målsetninger. Han bryr seg ikke om at Holyfield ser på ham som en lett motstander. Egentlig mener Moorer det bare er en fordel.

- Jeg tror Holyfield allerede har begynt å tenke for mye på en kamp mot Lennox Lewis, mesteren i World Boxing Council (WBC). Det er bare en fordel for meg. Kanskje får han seg en skikkelig overraskelse 8. november, sier Moorer.