SELVSIKKER: Det var en selvsikker David Moyes som møtte pressen dagen før den viktige kampen mot Olympiakos i Champions League. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
SELVSIKKER: Det var en selvsikker David Moyes som møtte pressen dagen før den viktige kampen mot Olympiakos i Champions League. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB ScanpixVis mer

Selvsikker Moyes mener tapet for Liverpool ikke har forandret noe

- Jeg har noen ideer jeg vil bruke når tiden er inne.

Følg to Champions League-kamper i Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Manchester United gikk på et ydmykende nederlag da Liverpool gjestet Old Trafford i helga. Tapet har ført til økt press på United-manager David Moyes, men selv mener han at kampen ikke forandret noenting.

- Min framtid har ikke forandret seg i det hele tatt. Jeg har en fantastisk jobb. Jeg vet akkurat hvilken retning jeg vil gå. Det har ikke vært den sesongen vi håpet på, men jeg har noen ideer jeg vil bruke når tiden er inne, sier Moyes ifølge Sky Sports.

- Den største forsikringen er at de (eierne journ.anm.) lar meg fortsette i jobben. Vi diskuterer det aldri, vi snakker bare om framtiden og gjør planer for de kommende årene. Denne klubben er ikke en klubb som jobber kortsiktig. Den jobber for en langsiktig løsning, sier David Moyes.

I morgen står David Moyes foran sin viktigste oppgave som manager denne sesongen - å ta Manchester United videre til kvartfinalen i Champions League. Avansement kan være det siste halmstrået som holder skotten til sjefsstolen på «Drømmenes teater».

Med 0-2 i bagasjen fra det første oppgjøret mot greske Olympiakos, er det en vanskelig oppgave de røde står overfor.

- Den viktigste oppgaven nå er å spille kampen mot Olympiakos. Hvis vi kan ta oss videre, vil det være en massiv opptur for oss. Vi har en sterk tro og vi må vise det ved å spille bra i den kampen, sier Moyes.

Ute etter tips til kveldens Champions League-kamper? Da kan du besøke siden til Dagbladets oddsekspert Lars Dybwad.