KLAR: Wales gjorde en bra kamp mot Slovakia og Aaron Ramsey tror laget vil ta med seg selvtilliten inn i storkampen mot England.Foto: AFP PHOTO / GEORGES GOBET
KLAR: Wales gjorde en bra kamp mot Slovakia og Aaron Ramsey tror laget vil ta med seg selvtilliten inn i storkampen mot England.Foto: AFP PHOTO / GEORGES GOBETVis mer

Selvsikker Ramsey: - På tide med en seier over England

Wales har ikke vunnet mot England siden 1984 og nå er tiden inne for å endelig slå naboene igjen, sier Aaron Ramsey.

(FourFourTwo) Wales vant sin første kamp i EM og er fulle av selvtillit før møtet med England. Arsenal-midtbanen tror at Wales endelig kan slå naboene i øst.

- Det er lenge siden vi klarte å slå dem. Det er på tide å endre det nå, så forhåpentligvis klarer vi å gjøre det.

- Man kan se det i alle sportsgrener, det er alltid ekstra rivalisering med England. Vi er også sånn, vi ser frem til kampen og å få noe ut av kampen.

Hal Robson-Kanu scoret vinnermålet til Wales mot Slovakia, i en 2-1 kamp hvor Gareth Bale også scoret. England på sin side spilte uavgjort mot Russland.

Ramsey tror Chris Colemans-gutter bare kommer til å bli bedre under mesterskapet.

- Jeg mener vi kan vokse i dette mesterskapet. Forhåpentligvis fortsetter vi å forbedre oss, sa han. - Resultatet mot Slovakia setter oss i en god posisjon og vi har større tro på oss selv nå.

- England gjør det alltid bra i kvalifiseringsrundene og det er alltid masse press på dem i turneringer. Det er noe de opplever, men det gjør ikke vi fordi vi gjorde det bra for å komme hit.

- Det har vært noen nederlag, men det har hjulpet oss å vokse som et lag. Nå ser vi belønningen for alt vi har gjort de siste årene.

Før kampen mot England har Gareth Bale vært ute å slengt med leppa, hvor både manager Roy Hodgson og Wayne Rooney har svart på Bales uttalelser.