Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Selvtilliten på topp

Gamst'en avviser Blackburn-nedtur.

SAS HOTELLET PÅ HOLBERGS PLASS (Dagbladet.no):- Det er godt å være tilbake igjen. Nå er det opp til meg selv å bevise at jeg fortjener sjansen, sier Morten Gamst Pedersen.

For dagens formasjonstrening viste at Hareide foretrekker finnmarkingen framfor Magne Hoseth. Kritiske røster hevder at Gamst'en mangler selvtillit og er ute av form.

- Bra form

- Jeg er i bra form, det har jeg bevist på trening. Jeg har vært ute i en kamp i Blackburn, litt rart å bli bedømt ut fra det, responderer han kontant.

- Enkelte hevder du har mistet selvtilliten?

- Overhodet ikke. Jeg har mye på lager og selvtilliten er på topp. Jeg går gjerne av tre spillere og en av styrkene mine er å komme til sjanser, sier Gamst'en mer enn antyder at han har planer om å rette opp missen mot Skottland.

Tålmodig

Men han innrømmer at han ennå har til gode å spille på topp for Blackburn.

- Nytt system og nye spillere. Det kommer til å ta tid og jeg er villig til å bruke den tiden jeg trenger, sier han.

Går for seier

Han hevder han ikke var skuffet over vrakingen sist, Gamst Pedersen, et av symbolene på «Nye Norge». Og nå er det kun én ting som teller.

- Vi går for seier, men det er viktig at vi ikke prøver å vinne kampen de første ti minuttene.

<B>TOK VARE PÅ SJANSEN:</B Morten Gamst Pedersen kom inn for Magne Hoseth mot Skottland - og beholder plassen mot Slovenia. Skottland - Norge 0 - 1. Fotballspiller Morten Gamst Pedersen i duell med Gary Caldwell (til høyre) og Andy Webster under lørdagens VM-kvalifiseringskamp på Hampden Park i Glasgow.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media