Semb: - Carew slo

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): - John Carews oppførsel er uakseptabel og grov, sier Nils Johan Semb. Han suspenderte Carew etter slaget i spillerbussen. NFF vurderer ytterligere straff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NFF innkalte til pressekonferanse klokka 12.15 i dag etter at John Carew og John Arne Riise havnet i en kraftig krangel på gårsdagens landslagssamling.

Det startet på treningsbanen i går. Riise valgte i et tilfelle å skyte sjøl i stedet for å spille pasning til Carew. TV2s bilder viste både at Carew ga Riise et lite klaps i nakken, og at Riise spyttet på skoene til Carew.

Krangelen fortsatte i spillerbussen og landslagstrener Nils Johan Semb bekrefter nå at Carew faktisk slo til sin tidligere så nære venn John Arne Riise.

- Det var en verbal krangel på treninga som fortsatte etter treninga og inne i bussen, sier toppfotballsjef Tore Krogstad i fotballforbundet.

Av grov karakter

Semb legger til at hendelsen var av en såpass grov karakter at han måtte reagere.

Han forteller at de behandlet episoden i hele går kveld. Både NFF, spillergruppa og ledelsen for landslaget var involvert.

- Vi snakket med alle vitner og så tok vi en prat med John Carew og John Arne Riise etterpå, sier Semb. Han sier at de er ferdig med episoden.

Men etter at alle var blitt vel forlikte igjen satte de seg ned for å finne ut hvordan de skulle reagere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer