Semb: - For sjølgode

LUGANO (Dagbladet): Sveits-Norge 2-2. - Vi hadde 2-1, spilte godt, men så sovnet vi, sier Nils Johan Semb. - Slik jeg oppfatter det ble vi rett og slett for sjølgode.

Hvilket ikke er bra - bare farlig. For sjøl om det er 44 plasser på FIFA-rankingen mellom Norge og Sveits - 6. og 50. plass - tar du ikke den internasjonale fotballen på hæl'n. Da går det som det gikk i Lugano.

- Vi hadde gode perioder, sier Semb og er i overkant positiv. Før han styrer seg i retning av de ærlige følelsene og sier at «litt mellomfornøyd» er mer dekkende. Og der har du det - Norges prestasjoner i går kveld.

Noen var veldig gode.

Andre veldig dårlige.

Og: Da blir det bare middels.

Ivrige

- Det varierte i prestasjonene, sier Semb til Dagbladet. - Vi ble litt for ivrige, lå litt for høyt og dermed fikk Sveits for mange sjanser. Men det er ikke verre enn at vi kan luke det vekk. Akkurat den biten bekymrer meg ikke.

Men likevel var forsvarsspillet i Lugano et skritt i feil retning. Tilbake. For første gang på lenge kom motstanderen til unødvendig mange målsjanser.

- Jeg er enig i det, men vi er kanskje i overkant bortskjemte med akkurat den delen av spillet. Og derfor kaller jeg det smårusk. Og sier at det er lett å ta tak i.

God Solskjær

- Solskjær beviste at han er bedre på høyrekanten enn på den andre sida?

- Ole Gunnar var god. Han var farlig, skaffet seg målsjanser og serverte gode innlegg.

- Og så reddet Thomas Myhre oss fra tap?

- Vi hadde sjanser nok til å vinne. Men ja, Thomas var sikker og veldig trygg. Det er positivt for ham, sier Nils Johan Semb

.

MISFORNØYD SEMB: Landslagssjef Nils Johan Semb og Norges beste spiller Thomas Myhre.