Semb: - Jeg er deprimert

- Nå er jeg virkelig deprimert, sa Nils Johan Semb etter at André Bergdølmo og Christer Basma forlot treninga med skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Problemene tårner seg opp foran lørdagens lørdagens VM-kvalifiseringskamp i Ukraina. Fra før var Steffen Iversen, Dan Eggen og Ole Gunnar Solskjær uaktuelle. Onsdag forlot backene André Bergdølmo og Christer Basma treningsfeltet med skader.

- Nå er jeg virkelig deprimert. Jeg trodde vi hadde fått vårt når det gjelder skader, men det ser ikke ut til å ville gi seg, sier Semb.

Landslagssjefen regner ikke med verken Bergdølmo eller Basma mot Ukraina.

- Nå skal jeg tenke meg godt om under lunsjen, og så skal jeg ta ut to nye forsvarsspillere. Det sier seg selv at jeg må hente inn to urutinerte spillere som sannsynligvis går rett inn i førsteelleveren. Jeg har et par navn i bakhodet, men venter likevel til ettermiddag før jeg offentliggjør dem.

Landslagssjefen var uvant spak etter onsdagens trening.

- Det er ikke lett å være landslagssjef når spillerne stadig vekk blir skadet. Normalt bryr jeg meg ikke om ting jeg ikke kan gjøre noe med, men nå ser det ille ut, sier Semb som innrømmet at det begynner å se meget vanskelig ut med tanke på lørdagens bortekamp i Minsk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer