Semb: - Liten verdi

Norge tapte 1-0 for Hellas. Nils Johan Semb mener gjørmeslaget hadde liten fotballmessig verdi. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

De elendige baneforholdene gjorde privatkampen mellom Hellas og Norge til en parodi på en fotballkamp. Finspillet uteble, og ingen av lagene skapte mange sjanser.

Hellas fant likevel veien til nettmaskene midt i første omgang, da Zisis Vryzas skjøt i stanga. Returen havnet hos Sotiris Kyrgiakos, som scoret via foten til Ronny Johnsen.

- Hellas scoret på sin eneste mulighet i første omgang. Det var litt surt, for mål setter sitt preg på fotballkamper, sier Nils Johan Semb til TV3.

- Forsvarlig men verdiløst

Landslagssjefen mener det var helt forsvarlig å avvikle kampen.

- Ja det synes jeg. Vi fikk ingen stygge skader, og begge lag opptrådte disiplinert. Det var en fin tone på banen. Men fotballmessig hadde denne kampen liten verdi, sier Semb.

Han legger ikke for stor vekt på resultatet etter privatkampen.

- Tilfeldighetene avgjorde. Det var en ganske jevn kamp som begge lag kunne vunnet.

Norge hadde sin beste periode før den greske scoringen. Den største muligheten kom imidlertid først etter 34 minutter.

Seks innbyttere

Ole Gunnar Solskjær kom alene med Antonis Nikopolidis. Den greske keeperen var imidlertid for raskt nede da United-spissen forsøkte å sette ballen mellom beina hans.

Nils Johan Semb slapp til seks innbyttere i løpet av kampen. Av innhopperne var Jo Tessem var mest involvert i Norges offensive spill. Brede Hangeland ryddet greit unna i midtforsvaret, men slet som de andre nordmennene med å avklare da ballen la seg til i vanndammene inn i 16-meteren.

(Dagbladet.no)

SØLESLAG: Ole Gunnar Solskjær kjemper mot greske Takis Fyssas i første omgang.