Semb: - Problemene er defensive

Landslagssjef Nils Johan Semb er er ikke i tvil om hva som er Norges problem etter Albania-skuffelsen: - Vi kan godt diskutere presshøyde og den biten der, men jeg er mest opptatt av at vi slipper inn mål for lett, sier Semb

- Defensiv trygghet må ligge 100 prosent i bånn hvis man skal ha internasjonal suksess. Det offensive spillet gir meg stor trygghet, vi skapte nok. At vi ikke fikk uttelling stresser meg ikke på langt nær så mye som de defensive problemene, sier Semb til NTB

Semb våknet opp til en ny blåmandag etter sin tredje hjemmekamp. 2-2 mot Albania var en ny stor skuffelse, og han har ennå til gode å oppleve en seier på Ullevaal.

- Det surrer fælt oppe i hue etter en sånn kamp. Vi gjorde en svak førsteomgang som jeg er svært skuffet over. Men faktisk klarer jeg å glede meg litt også.

- Vi maktet å hente inn motstanderens ledelse igjen, denne gang fra 0-2. Den prosentvise sjansen for det i internasjonal fotball er ikke veldig stor.

Norges problem er enkle baklengsmål. Tre av de fem siste målene har kommet etter grove individuelle feil, de to andre på kontringer.

- Det er tungt å slippe inn mål på kontringer, men det verste er de som kommer på individuelle feil. Tre av baklengsmålene på Ullevaal er i utgangspunktet ikke målsjanser engang, sier Semb.

(NTB/Dagbladet :på nettet)