Semb: - Problemene er defensive

Landslagssjef Nils Johan Semb er er ikke i tvil om hva som er Norges problem etter Albania-skuffelsen: - Vi kan godt diskutere presshøyde og den biten der, men jeg er mest opptatt av at vi slipper inn mål for lett, sier Semb

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Defensiv trygghet må ligge 100 prosent i bånn hvis man skal ha internasjonal suksess. Det offensive spillet gir meg stor trygghet, vi skapte nok. At vi ikke fikk uttelling stresser meg ikke på langt nær så mye som de defensive problemene, sier Semb til NTB

Semb våknet opp til en ny blåmandag etter sin tredje hjemmekamp. 2-2 mot Albania var en ny stor skuffelse, og han har ennå til gode å oppleve en seier på Ullevaal.

- Det surrer fælt oppe i hue etter en sånn kamp. Vi gjorde en svak førsteomgang som jeg er svært skuffet over. Men faktisk klarer jeg å glede meg litt også.

- Vi maktet å hente inn motstanderens ledelse igjen, denne gang fra 0-2. Den prosentvise sjansen for det i internasjonal fotball er ikke veldig stor.

Norges problem er enkle baklengsmål. Tre av de fem siste målene har kommet etter grove individuelle feil, de to andre på kontringer.

- Det er tungt å slippe inn mål på kontringer, men det verste er de som kommer på individuelle feil. Tre av baklengsmålene på Ullevaal er i utgangspunktet ikke målsjanser engang, sier Semb.

(NTB/Dagbladet :på nettet)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer