Semb: - Tøff batalje på Ullevaal

ULLEVAAL (Dagbladet): Nils Johan Semb velger samme mannskap som slåss seg til seier i Slovenia. For nå venter et nytt slagsmål på Ullevaal i morgen. - Det blir en skikkelig tøff batalje. Albania spiller på grensen av Fifa-reglene, sier landslagssjefen.  Tipp resultatet  - vinn «Championship Manager»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle landslagsgutta tusjet underskriftene sine på :stopp volden-kampanjen på pressekonferansen på Ullevaal i ettermiddag. Men slåsshanskene tas likevel fram når Albania står på andre siden av banen i morgen.

For Semb regner med at albanerne kan minst like mange skitne triks som Slovenia.

Stor respekt

- De spiller virkelig tøft. Vi får bare håpe at dommeren slår hardt ned på det, sier Semb.

Semb har sett tre videoer av motstanderene det siste døgnet. Han er ikke bare skremt av knallharde tacklinger. Albania kan mer enn å slåss. De er ikke lenger en C-nasjon.

- Jeg og spillergruppa har stor respekt for Albania. Spesielt på offensiven har de store kvaliteter. De har en spissduo som utfyller hverandre bra, sier Semb.

Sembs valg av startelleveren mot Slovenia er ikke tilfeldig. Selv om Norge sleit tungt, så han mye som varmet fotballhjertet.

- Prestasjonene var jamt over bra, så vi velger de samme. Ellers er det en voldsom entusiasme i spillergruppa. Det er vilje til å følge opp den gode innsatsen, sier Semb.

Stor fordel

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer