Semb: - Tøff batalje på Ullevaal

ULLEVAAL (Dagbladet): Nils Johan Semb velger samme mannskap som slåss seg til seier i Slovenia. For nå venter et nytt slagsmål på Ullevaal i morgen. - Det blir en skikkelig tøff batalje. Albania spiller på grensen av Fifa-reglene, sier landslagssjefen.  Tipp resultatet  - vinn «Championship Manager»

Alle landslagsgutta tusjet underskriftene sine på :stopp volden-kampanjen på pressekonferansen på Ullevaal i ettermiddag. Men slåsshanskene tas likevel fram når Albania står på andre siden av banen i morgen.

For Semb regner med at albanerne kan minst like mange skitne triks som Slovenia.

Stor respekt

- De spiller virkelig tøft. Vi får bare håpe at dommeren slår hardt ned på det, sier Semb.

Semb har sett tre videoer av motstanderene det siste døgnet. Han er ikke bare skremt av knallharde tacklinger. Albania kan mer enn å slåss. De er ikke lenger en C-nasjon.

- Jeg og spillergruppa har stor respekt for Albania. Spesielt på offensiven har de store kvaliteter. De har en spissduo som utfyller hverandre bra, sier Semb.

Sembs valg av startelleveren mot Slovenia er ikke tilfeldig. Selv om Norge sleit tungt, så han mye som varmet fotballhjertet.

- Prestasjonene var jamt over bra, så vi velger de samme. Ellers er det en voldsom entusiasme i spillergruppa. Det er vilje til å følge opp den gode innsatsen, sier Semb.

Stor fordel

Førsteprioritet i morgen er å unngå tabbene tidlig i kampen. Semb irriterer seg voldsomt over slippe inn tidlige mål. Det skal ikke gjentas mot Albania.

- Vi har aldri noen garanti. Men vi håper at vi kan komme foran, for det er en utrolig stor fordel i internasjonal fotball, sier Semb til Dagbladet :på nettet.

TØFFE TAK: Nils Johan Semb håper at Slovenia-ellevren vinner bataljen mot Albania.