Semb: - Veldig god kamp

HONGKONG/OSLO: Norge spilte festfotball i store perioder av kampen mot Sør-Korea. Etter 3-2 seieren var landslagssjef Nils Johan Semb smørblid. - Spillerne imponerte meg, sier Semb.

 • Les kampreferatet, minutt for minutt, fra kampen i Hongkong!

  Norge ledet 2-1 ved pause etter en veldig god førsteomgang. Norge dominerte kampen fra avspark, men Sør-Korea scoret det første målet etter at Vålerenga-midtstopper Pa Modou Ka somlet med ballen midt på banen.

  - Først og fremst synes jeg vi spilte en veldig god kamp - spesielt i første omgang. Vi kom litt bakpå etter straffemålet, men vi kom sterkt tilbake. I andreomgang startet vi bra, men ble litt slitne etterhvert. Etter at Sør-Korea utliknet var det veldig viktig at vi scoret det første målet, sa Semb på pressekonferansen etter kampen.

  Norge stilte med seks debutanter mot Sør Korea. Av spillerne med landskamper fra før var kaptein Tommy Svindal Larsen den mest rutinerte med sine seks landskamper.

  - De har spilt veldig lite sammen. Jeg er veldig glad for hva de fikk til, sier Semb.

  Flankespillerne Dagfinn Enerly og Thorstein Helstad skapte sammen med Frode Johnsen mye trøbbel for det sør-koreanske forsvaret. Norge startet i utgangspunktet i 4-5-1 formasjon men etterhvert som Norge skapte mer trøkk ble det nærmest 4-3-3.

  - Jeg er fornøyd med alle tre spissene og hele laget spilte bra, sier Semb.

  Tomålsscorer Frode Johnsen viste storspill og tekniske detaljer og fungerte utmerket som midtspiss på landslaget.

  - Jeg er enig med Nils Johan i at vi spilte en veldig bra 1. omgang. Vi ble litt slitne i 2. omgang, men alt i alt fortjente vi å vinne, sier Johnsen.

SCORET:</B> Torstein Helstad scoret ett mål mot Sør-Korea.
HØYT OPPE:</B> Ståle Stensaas i duell.