Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb: - Vi avventer situasjonen

Solbakken sier bare «Nei, nei, nei».

- NEI, NEI, NEI: Det er så langt alt Ståle Solbakken har villet si om opplysningene om at han er i ferd med å bli presentert som ny trener for FC Köln. Foto: Sang Tan, AP/Scanpix
- NEI, NEI, NEI: Det er så langt alt Ståle Solbakken har villet si om opplysningene om at han er i ferd med å bli presentert som ny trener for FC Köln. Foto: Sang Tan, AP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Spekulasjonene om Ståle Solbakkens framtid er nok en gang på kokepunktet etter at avisa Bild i dag skrev at Solbakken er nær ved å bli klar for Köln.

Solbakken har skrevet kontrakt med NFF som Drillos arvtaker, men stadig flere medier rapporterer at han nå er tapt for Norge og på vei til trenerjobben i FC Köln.

Aller sikrest virker TV 2 Sporten, som i kveld melder at de vet at Solbakken er enig med tyske FC Köln om «rammene for en avtale» med den tyske klubben.

I tillegg må tyskerne bli enige med Norges Fotballforbund om en pris for å løse Solbakken fra kontrakten.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb har ikke villet kommentere saken overfor Dagbladet tidligere i dag, og er fortsatt ordknapp i en tekstmelding i kveld. Han strekker seg bare så vidt forbi det tidligere «ingen kommentar»:

- Har ikke noe å melde. Avventer situasjonen, svarer Semb.

Da danske journalister konfronterte Solbakken etter dagens FCK-trening, hastet han bare forbi kameraene og sa:

- Nei, nei, nei. Overhodet ikke.

Verken Solbakken selv eller hans agent, Bjarne Goldbæk, har svart på gjentatte henvendelser fra Dagbladet i dag.

• Les alt om Solbakken-saken.

AVVENTER: Nils Johan Semb sier i en tekstmelding til Dagbladet i kveld at han avventer situasjonen. 
Foto: Erlend Aas, Scanpix
AVVENTER: Nils Johan Semb sier i en tekstmelding til Dagbladet i kveld at han avventer situasjonen. Foto: Erlend Aas, Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media