Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb advarer mot store krav

ULLEVAAL (Dagbladet): - Det er en fare for videre framgang hvis vi ikke er fornøyd med seier og 8-1 i målsjanser, sier Nils Johan Semb til Dagbladet. Og: - Det er skummelt hvis omgivelsene begynner å tenke sånn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men faktum er at folk tenker sånn. Akkurat sånn - og derfor var det mange som var misfornøyde på Ullevaal. For Ballgrasot-Norge vil at landslaget skal herje med Georgia hjemme. 1-0 er ikke godt nok.

- Jeg har forståelse for det, sier Semb. - Og det ligger lett psykologi i dette her. For etter 4-1 borte forventer folk mer på hjemmebane. De vet ikke at Georgia - som jeg vet etter å ha sett seks kamper på video - er en vanskelig motstander.

- Er vi blitt borstkjemte?

- Det handler om å se litt bak resultatet også. I Tbilisi var vi fryktelig heldige. Men jeg kan love en ting: Hvis vi fortsetter å vinne 8-1 i målsjanser, blir det mer enn 1-0 i framtida.

- Oppsummering?

- Vi er bortimot perfekte defensivt. De skaper en målsjanse, og det er sensasjonelt. Men offensivt blir vi litt forsiktige og upresise. Det er godt å ha noe å gå på.

Og:

- Jeg er godt fornøyd. Det har vært en plundrete uke. Vi får verdensrekord i forfall, men moralen i gjengen er høy. For meg er dette solid nok, sier Nils Johan Semb.