- Semb aktuell som FFK-direktør

Skryter av klubben.

(Dagbladet.no): Tidligere landslagssjef Nils Johan Semb er aktuell for sportsdirektør-jobben i Fredrikstad.

Det hevder Fredrikstad Blad å ha fått bekreftet fra flere kilder i dag.

- Dette kan jeg si veldig lite om. Det er veldig løst, sier Semb selv om saken til avisa.

Kjenner til direktørjakten

Per Morten Haugen ble konstituert da FFK-direktør Morgan Andersen ble sykemeldt i fjor høst, og samtidig bestemte klubben seg for å splitte de mange oppgavene mellom en rendyrket klubbdirektør og sportsdirektør.

- Jeg er klar over at klubben jobber med å finne ny klubbdirektør og at det også vil se på kandidater til sportsdirektørjobben. Det har jeg forståelse for, og FFK har spilt med åpne kort hele veien, sier Haugen.

Per-Kristian Olsen i FFK Sport ASA ønsker ikke å kommentere noen konkrete navn som aktuelle for de to stillingene, og sier at de ennå ikke har bestemt seg for om de vil erstatte Per Morten Haugen, som har fått gode skussmål for sin jobb.

Positiv til FFK

TV-FJES: Nils Johan Semb trives som Øyvind Alsakers makker i TV 2-kommentatorbåsen, men ifølge Fredrikstad Blad er han nå ønsket som sportsdirektør i Plankebyen. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
TV-FJES: Nils Johan Semb trives som Øyvind Alsakers makker i TV 2-kommentatorbåsen, men ifølge Fredrikstad Blad er han nå ønsket som sportsdirektør i Plankebyen. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer

Nils Johan Semb jobber i dag som landslagstrener for G19 og er fast ekspertkommentator i TV2.

Han har tidligere blitt koblet til trenerjobben i Plankebyen, men nå kan han altså ende opp i en annen rolle i klubben.

Semb sier han er positivt overrasket over Fredrikstad denne sesongen.

- På forhånd uttalte vi jo at FFK og Tromsø kom til å bli outsidere i årets serie. Begge har innfridd. Jeg tror klubben kommer til å etablere seg som et fast innslag på øvre tabellhalvdel. FFK er en klubb i vekst, både sportslig og økonomisk. De har også god talentutvikling, sier den tidligere landslagssjefen.

- Semb aktuell som FFK-direktør