Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb Berge klar for Odd

Forlater Brøndby.

TILBAKE I SKIEN: Fredrik Semb Berge er klar for Odd - igjen. Her med Erling Knudtzon i eliteseriekampen mellom Odd og Lillestrøm på Skagerak Arena i 2014. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TILBAKE I SKIEN: Fredrik Semb Berge er klar for Odd - igjen. Her med Erling Knudtzon i eliteseriekampen mellom Odd og Lillestrøm på Skagerak Arena i 2014. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Tidligere Odd-spiller Fredrik Semb Berge forlater danske Brøndby og vender tilbake til skiensklubben foran den kommende fotballsesongen.

Semb Berge gikk til Brøndby i 2014, men returnerte til norsk fotball på utlån til Molde forrige sesong. Nå er det altså klart at han blir Odd-spiller igjen. 25-åringen har signert en treårskontrakt med gamleklubben.

- Det har vært en overgangssum. Den kommer vi naturligvis ikke til å fortelle om, sa Odd-leder Håndlykken - og bekreftet samtidig at klubben har fått sponsorhjelp.

Glad Semb Berge Semb Berge gleder seg over å få spille i Skien igjen.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg føler dette er veldig riktig for min karriere nå, og jeg føler at jeg har mye å gi, sa hovedpersonen.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo jubler over klubbens siste tilvekst.

- Fredrik er en av de beste spillerne vi har hatt, i hvert fall så lenge jeg har vært her. Han er den perfekte Odd-spilleren, sa han.

- Vi solgte han til utlandet da han var på sitt beste. Noen ganger er det ikke alltid sånt lykkes. Det betyr at vi nå får han tilbake i ung alder, tilføyde han.

Perfekt overgang Fagermo nøler ikke med å kalle signeringen av Semb Berge helt perfekt.

- Han er av de beste i Norge, telemarking, lokal gutt og Odd-produkt. Det er vanskelig å få noen bedre overgang enn dette, sa han - og tilføyde:

- De kvalitetene Fredrik har trenger vi defensivt. Den tiden han har vært borte, har vi sluppet inn flere mål enn da han var her.

Berge står bokført med tre landskamper for Norge. Odd-trener Fagermo tror Berge er tilbake på landslaget i løpet av ett år.

- Ja, det tror jeg. Det er det stor sjanse for. Han har kvaliteter som få andre midtstoppere har, sa Fagermo mandag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media