Semb blir toppfotballsjef

Takket til slutt ja.

SKAL ANSETTE LANDSLAGSSJEF: Egil Olsen venter på svar om han får fortsette som landslagssjef. Nå kan han bli ansatt av Nils Johan Semb. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SKAL ANSETTE LANDSLAGSSJEF: Egil Olsen venter på svar om han får fortsette som landslagssjef. Nå kan han bli ansatt av Nils Johan Semb. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Etter å ha tygd og tenkt lenge på tilbudet fra Norges Fotballforbund (NFF), har Nils Johan Semb takket ja til å bli ny toppfotballsjef.

Stillingen har vært ubesatt i lang tid, etter at Per-Mathias Høgmo trakk seg fra jobben.

Den siste tida har NFF ventet på svar fra førstevalget - som de fleste har regnet med har vært tidligere landslagssjef Semb.

Prøvde ikke overtaleIfølge TV 2, hvor Semb har vært ekspertkommentator, takket Semb i går kveld ja til å overta som sportslig hovedansvarlig for toppfotballen i Norge.

TV 2-fotballsjef Vegard Jansen Hagen sier til Dagbladet at de fikk beskjeden fra Semb i dag tidlig.

Det ble ikke gjort forsøk på å overtale den tidligere landslagssjefen til å forsette med headsetet.

- Nei, siden 2006 har vi levd med at han han har hatt lukrative og fristende tilbud fra ulike hold. Det har vært hverdagen. Det er en fjær i hatten for TV 2-miljøet at vi har beholdt ham så lenge. Han kan dra med hevet hode, sier Jansen Hagen.

Semb kommer inntil videre ikke til å bli erstattet, TV 2 ser heller internt etter en ny ekspertkommentator til fotballdekningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer