Semb får full støtte av Berg

SAS-HOTELLET: Landslagskaptein Henning Berg støtter Nils Johan Semb, og håper han fortsetter som landslagssjef. Berg snakket med Semb etter kampen i går. - Jeg er ikke overrasket - jeg visste litt om det, sier Berg om Sembs avgjørelse om å stille plassen sin til disposisjon.

Henning Berg er raus i sin omtale av Nils Johan Semb som landslagssjef. Landslagskapteinen er ikke i tvil om at Semb bør fortsette.

- Jeg føler at han har gjort jobben sin som landslagssjef. Han har min fulle backing. Fotballfaglig er han en av de beste trenerne jeg har hatt, sier Henning Berg.

Berg hadde en prat med landslagssjefen etter 0-1 tapet for Ukraina i går kveld. Sembs avgjørelse om å stille plassen sin til disposisjon kom ikke som noe sjokk på Berg.

- Jeg er ikke overrasket - jeg visste litt om det. Men jeg føler det er feil av han å vurdere sin stilling.

- Tror du han fortsetter som landslagssjef?

- Jeg håper det. Jeg blir veldig overrasket hvis Norges Fotballforbund bestemmer seg for at han ikke får fortsette, sier Berg.

Berg er ikke i tvil om hva landslagssjefen føler akkurat nå.

- Han er veldig lei seg. Han føler vi har gjort alt vi kan for å vinne kamper. Vi har skapt mange sjanser, men har ikke klart å score nok mål. Det er ikke hans skyld. Treneren kan jo ikke gå ut på banen å score måla sjøl, sier Berg.