Semb fornøyd med B-gjengen

HONGKONG/OSLO: Landslagssjef Nils Johan Semb er fornøyd med de norske landslagsgutta som gikk til topps i den kinsesiske nyttårturneringen. - Spillerne her har lagt mer press på de erfarne landslagsspillerne, sier Semb.

- Det var mindre plass og mer fighting i dag. Men det regnet vi med, sier Semb etter 2-1-seieren.

Frode Johnsen sendte Norge i ledelsen etter 31 minutter. Etter scoringen jaget hjemmelaget utlikning.

- I perioden rett etter 1-0 målet var vi ikke bra nok. Hongkong skapte et par gode sjanser før vi fikk kontroll igjen. Vi fortjente å vinne. Det var en tøff kamp, mange harde taklinger, men jeg syns gutta klarte å kjempe veldig bra. Kvaliteten på spiller var på et annet nivå i dag enn mot Korea. Da klarte vi å skape mer, sier Semb.

Laget som gikk ut på Hongkong Stadium før dagens kamp hadde totalt 21 landskamper. Kampen mot Hongkong regnes ikke som offisiell landskamp fordi motstanderen var et sammensatt lag med spillere fra forskjellige nasjoner.

- Stort sett er jeg fornøyd med to seiere med de unge gutta. Nå har de fått viktig erfaring, sier Semb.

Landslagskaptein Tommy Svindal Larsen er en av spillerne Semb ble spesielt imponert over - i tillegg til Frode Johnsen.

- Tommy sto fram i duellene. Han tok de tøffe takene og fikk mye juling. Frode (Johnsen) leverte en god søknad. Han var jevnt bra i dag, men ikke like bra som sist, sier Semb som også var godt fornøyd med flankespillerne.

- Thorstein Helstad og Dagfinn Enerly viser gode tegn i perioder, men er for ujevne. De må involvere seg mer, sier landslagssjefen.