Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb fryktelig irritert

ATHEN (Dagbladet): Det som kunne gå galt gikk galt for Nils Johan Semb i går. Og - han hadde all mulig grunn til å være irritert på omgivelsene. For landslagets dårlige dag i Athen handlet ikke om uflaks. Bare dårlig planlegging og personlig rot og uansvarlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er irritert på Steffen (Iversen) - han vil bli snakket til, sa Nils Johan Semb rett etter at han hadde plantet beina sine på gresk jord i går ettermiddag. Han hadde akkurat fått beskjed om at Tottenham-proffen hadde glemt igjen passet sitt hjemme. En surrete handling som førte til at den første fellessamlingen med laget måtte avlyses, at Steffen ikke rakk treningen og at han først kom til spillerhotellet langt utpå natta.

Og enda verre:

Det var bare begynnelsen.

Alt ble feil

For treningsbanen landslaget fikk utdelt - og som faktisk er tre norske proffers matchbane der de spiller i bakgårdsklubben Panionios - minnet mest om de jordene Semb har hjemme på gården. Og da han så den sa han følgende til Dagbladet:

- Det er viktig å ikke la seg irritere. Men - jeg har hatt tre mann her nede for å se på de forholdene vi skulle trene under. Og alle avtaler var gjort - smakk, smakk, smakk - men når vi kommer hit er det ingen ting som stemmer. På toppen av det kommer folk for seint.

Og Semb fortsetter

- Det er rot og dårlig opplegg. Og når Ole Gunnar Solskjær tilfeldigvis kommer til riktig treningsbane fordi han har kjørt sammen med en kamerat av Frank Strandli som visste hvor vi skulle trene, så har han med seg bagen til Gunnar Halle. Som på sin side er på vei til feil treningsbane i ei drosje sammen med Thomas Myhre.

Og:

- På toppen av det går det ikke an å trene her. Det er surt, sier Nils Johan Semb.

Tror ikke på Flo

Og enda litt mer malurt i Hellas-begeret. Til Dagbladet sier nemlig også Semb at han har gitt opp Tore André Flo.

- Han kommer ikke. Jeg kan jo håpe, men jeg tror det ikke. Og det er veldig synd fordi Tore André er i knallform. Den kampen han spilte mot Aston Villa på søndag er en av de beste han noen gang har gjort.

- Men hvis underet skjer - når han være her?

- Til trening fredag. Hvis Tore André eventuelt ikke kan komme før lørdag blir han reserve.

Tilbake som spissalternativer står en småskadd Ole Gunnar Solskjær, en John Carew som er utenfor sesongen og Steffen Iversen. Det kunne, med litt hell og herrens hjelp, vært bedre.

- Jeg er optimist og satser på å trene i dag, sier Solskjær. - Men er jeg først bra på lørdag så holder det for meg.

Men holder det for Semb å satse på en mann som har gått ei uke i joggesko?

- Jeg er ikke kategorisk på at Ole Gunnar må trene. Men for alle som er i vippeposisjon er det en fordel å få vist seg fram, sier Semb.

Tilbake står han med opp-og-ned-Carew og han som rotet det til for seg sjøl i London.

- Vi er ferdige med dette når jeg har snakket med Steffen, sier Semb. - Og heldigvis ser han ut til å være i brukbart slag.