Semb frykter tyrkiske kontringer

Nils Johan Semb advarer de som tror Tyrkia blir lett match på Ullevaal i morgen. Landslagssjefen er spesielt opptatt av å demme opp for tyrkiske kontringer. Se video .

Landskampen mot Norge er Tyrkias siste før den helt avgjørende VM-kvalifiseringskampen mot Sverige i september. Semb tror tyrkerne vil gå defensivt ut.

- Vi vil se et tyrkisk lag som er veldig forsiktig, og vil få kontringer mot oss. Men det er vi vant til på Ullevaal, sier Semb til pressen på formiddagens pressekonferanse.

Han mener Tyrkia er et bedre lag enn de fleste av motstanderne i Norges kvalifiseringspulje. Stammen i det tyrkiske laget består av spillere som kvalifiserte seg for kvartfinalen i fjorårets EM

- Spillerstyrken i Tyrkia er større enn hos lagene vi har møtt i det siste. Det er et rutinert og solid lag, tyrkiske lag er generelt bra. Det har de vist i e-cupene. For oss er det en bra test og en bra utfordring, sier landslagssjefen.

Selv om Semb har uttalt at EM i 2004 er målet betyr ikke det at landslaget tar lett på resultatene i treningskampene.

- Vi spiller alltid for å vinne, men det er også viktig å få se spillere i aksjon. Vi har ti kamper frem mot EM-kvalikken og det er ikke all verden, sier Nils Johan Semb.