Semb gir Sverige EM-hjelp

Nils Johan Semb sitter inne med verdifull informasjon om Sveriges motstandere i EMs gruppespill. Nå tilbyr han svenskene hjelp.

Våre naboer i øst møter Tyrkia, Belgia og Italia i EMs innledningsspill. De to første har Norge allerede spilt mot denne sesongen, mens Italia er motstander førstkommende lørdag.

- Selvfølgelig stiller vi opp og hjelper Sverige med informasjon, sier Semb til nyhetsbyrået TT.

Semb har et meget godt forhold til langslagsjefene Tommy Söderberg og Lars Lagerbäck, men foreløpig har ikke partene inngått noe formelt samarbeid.

- Vi har rett og slett ikke tid. Programmet er utrolig intensivt med alle kampene som spilles både nasjonalt og internasjonalt. Men samarbeidet med Sverige er likevel veldig bra. Jeg gir dem så mye informasjon jeg bare kan, og får selvfølgelig også hjelp selv når jeg trenger det, sier Semb som nok kan vente seg en video av svenskenes siste oppkjøringskamp mot Spania.

- Vi skal også sende over en video til Sverige fra Italia-kampen, og i etterkant blir det helt sikkert noen telefonsamtaler med Söderberg eller Lagerbäck. Det kan hende vi kommer til å diskutere sekvenser i spillet mens begge sitter og ser på videoen, forklarer Nils Johan Semb som allerede har gitt svenskene detaljert informasjon fra oppgjørene med Tyrkia (2-0) og Belgia (0-2).