Semb glad for se blod

ASKER (Dagbladet): Nils Johan Semb så nesten oppstemt ut da Trond Andersen dundret i bakken med et kutt i panna på gårsdagens trening.

- Nå er det bra trøkk her, ropte Semb til sine elever.

Selv om det så dramatisk ut da Christer Basma og Trond Andersen kolliderte hode mot panne i en duell, så førte episoden paradoksalt nok til at temperaturen på treninga steg enda mer. Seinere måtte Roar Strand ut med ispose på låret etter en duell med Fredrik Winsnes.

- Det er veldig lenge sida det har vært litt blod på treninga. Og treneren var jo fornøyd også, slo lege Lars Engebretsen lakonisk fast etter endt økt.

Det gikk så langt at Semb ble småsur da Trond Andersen ikke kom på banen etter smellen.

- Er'n sendt på Rikshospitalet, eller? Hvorfor er han ikke utpå her? brummet Semb og sendte fysioterapeut Roar Robinson av gårde for å hendte Andersen ut av garderoben.

Også keeper Frode Grodås synes episoden var «positiv».

- Det skal være sånn på trening. Det smalt jo bra i dag. Det er viktig at du får engasjement og trøkk på ei samling, sier Grodås til Dagbladet.

Veteranen fulgte Sembs oppfordring, og brukte snakketøyet flittig.

- Jeg har alltid vært engasjert. Jeg tror man presterer bedre når man blir oppmuntret, får en klapp på ryggen hvis man gjør noe bra, eller hører en stemme bak deg som roper.

- Var trøkket på trening bedre under Drillo? Den gang var det vanlig med skader på trening?

- Nei, det er det farlig for meg å si noe om, smiler Grodås.

DRAMATISK PÅ TRENING: Trond Andersen og Christer Basma må ta telling etter en duell. Andersen fikk kutt i pannen.