Semb glad for se blod

ASKER (Dagbladet): Nils Johan Semb så nesten oppstemt ut da Trond Andersen dundret i bakken med et kutt i panna på gårsdagens trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nå er det bra trøkk her, ropte Semb til sine elever.

Selv om det så dramatisk ut da Christer Basma og Trond Andersen kolliderte hode mot panne i en duell, så førte episoden paradoksalt nok til at temperaturen på treninga steg enda mer. Seinere måtte Roar Strand ut med ispose på låret etter en duell med Fredrik Winsnes.

- Det er veldig lenge sida det har vært litt blod på treninga. Og treneren var jo fornøyd også, slo lege Lars Engebretsen lakonisk fast etter endt økt.

Det gikk så langt at Semb ble småsur da Trond Andersen ikke kom på banen etter smellen.

- Er'n sendt på Rikshospitalet, eller? Hvorfor er han ikke utpå her? brummet Semb og sendte fysioterapeut Roar Robinson av gårde for å hendte Andersen ut av garderoben.

Også keeper Frode Grodås synes episoden var «positiv».

- Det skal være sånn på trening. Det smalt jo bra i dag. Det er viktig at du får engasjement og trøkk på ei samling, sier Grodås til Dagbladet.

Veteranen fulgte Sembs oppfordring, og brukte snakketøyet flittig.

- Jeg har alltid vært engasjert. Jeg tror man presterer bedre når man blir oppmuntret, får en klapp på ryggen hvis man gjør noe bra, eller hører en stemme bak deg som roper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer