Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb har forsvarstrøbbel

ULLEVAAL (Dagbladet): Vegard Heggem og Henning Berg er tatt ut. Begge er skadd og tvilsomme. Og Gunnar Halle, som foreløpig ikke er tatt ut, er tvilsom han også. Det betyr forsvarsuro for Nils Johan Semb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Skadesituasjonen er litt trøblete, innrømmer Semb. - Og når det gjelder Vegard er sannsynligheten stor for at han melder forfall. Hvordan det blir med Henning kan jeg ikke si før mot slutten av uka.

United-stopperens hverdag er løpetrening.

- Han er ikke hundre prosent og vil først prøve seg med ball om noen dager, sier Semb.

Landslagssjefen tok ut 17 mann i går. Tore Pedersen i Eintracht Frankfurt gjør comeback. Men lørdag ettermiddag må landslagssjefen spe på uttaket. Fordi forfallene kommer - helt sikkert.

- Jeg må se an ligarunden her hjemme på fredag og det som skjer i England på lørdag.

John Carew ble - som Dagbladet skrev i går - vraket. Med Tore André Flo og Ole Gunnar Solskjær som godt gående formspisser har Carew mer å gjøre på U21-laget. Men VIF-spissen har fortsatt foten i dørsprekken til A-laget. Foran folk som Andreas Lund og Egil Østenstad.

- Jeg sitter med en følelse av at det er like før John slår til for fullt, sier Semb. - Og han er alltid gunstig å ha når du trenger en kontringspiss.

- Hva med Frank Strandli og Jostein Flo?

- Jeg vil ikke utelukke noen. De har kompetansen sin i lufta og er i første rekke kantalternativer. Begge er aktuelle, sier Semb.