Semb har laget i hodet

Nils Johan Semb har startoppstillingen i hodet. - Men to-tre posisjoner er fortsatt litt usikre, sier Semb. Hjelp landslagsjefen - stem inn din egen førsteellever mot Polen!

På dagens pressekonferanse ramset Semb raskt opp de 11 polske spillerne han trodde ville starte på Ullevaal. På spørsmål om han synes det er vanskeligere å ta ut sitt eget lag, svarte Semb:

- Nei. Jeg har en ellever i hodet. To-tre posisjoner er litt usikre også på grunn av vurdering av helsetilstand, sier Semb.

Dagbladet.no tipper Semb er usikker på den ene stopperplassen - plassen ved siden av Henning Berg. Den kampen står mellom Dan Eggen og Claus Lundekvam. I tillegg er han trolig usikker på i hvert fall én plass på midtbanen.

- Det er mye nytt. Og spesielt på midtbanen. Det er der det er mest åpent, oppsummerer Semb.

Tommy Svindal Larsen virker sikker som sentral midtbanespiller. Jo Tessem får trolig den ene plassen ved siden av Svindal Larsen. Steffen Iversen, Fredrik Winsnes og Trond Andersen kjemper om motsatt indreløper.

- Jeg skjønner godt at Semb er litt usikker med mange skader på nøkkelspillere, sier Svindal Larsen til Dagbladet.no.

- Men jeg tror det skal gå bra uansett hvem han velger.

Steffen Iversen har halstrøbbel og står over dagens trening.

- Forhåpentligvis er han med igjen i morgen, sier Semb.

I angrepet er spørsmålet om han bruker Thorstein Helstad eller Tore André Flo ved siden av Ole Gunnar Solskjær og John Carew. Helstad har spilt godt i de siste landskampene, men er sliten og står over dagens trening.

Du kan fortsatt gi din stemme til folkes førsteellever her på Dagbladet.no! I løpet av det siste døgnet har leserne allerede gitt uttrykk hvilke spillere de foretrekker.

Foreløpig konklusjon: Folket vil ikke ha Flo på laget, mens de tre som fikk sjansen mot Nord-Irland bør fortsette.

FAVORITTEN:</B> De aller fleste leserne vil ha John Carew som midtspiss. Vil du?