Norges neste landslagstrener

Semb har ringt København - operasjon Ståle Solbakken for Norge er i gang

Nils Johan Semb er gitt mandat til å lede arbeidet med å finne Høgmos arvtaker. Formell kontakt med Ståle Solbakken ble opprettet i ettermiddag.

DOBBELTROLLE? Ståle Solbakken er NFFs førstevalg som ny landslagssjef. Spørsmålet er om en dobbeltrolle som FCK- og Norge-trener er aktuelt. Foto: NTB Scanpix
DOBBELTROLLE? Ståle Solbakken er NFFs førstevalg som ny landslagssjef. Spørsmålet er om en dobbeltrolle som FCK- og Norge-trener er aktuelt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«VI HAR INGEN hast, vil skal gå bredt ut og vi skal gjøre en grundig jobb når det gjelder å finne A-landslagets neste trener.» Du hørte alt sammen i forbindelse med Per-Mathias Høgmos avgang i formiddag. Det er tilsynelatende ingenting som haster. Men allerede et par timer etter fotballhøstens mest selvfølgelig nyhet ble presentert på Ullevaal stadion ble et ansettelsesutvalg med fotballpresident Terje Svendsen, assisterende generalsekretær Kai-Erik Arstad og toppfotballsjef Nils Johan Semb, et utvalg som snart teller to hoder til og som skal være åpent for innspill og gode ideer, opprettet.

Det kan røpes at de allerede er godt i gang.

SØNDAG KUNNE DENNE spalten avsløre at Nils Johan Semb var i København og snakket med Ståle Solbakken ei uke før Tsjekkia-Norge. I dag var media knapt ute av Ullevaal Stadion før det neste trekket ble spilt. Og det handlet om å gi Nils Johan Semb mandat til formelt å ta kontakt med Ståle Solbakken for melde forbundets interesse.

Det er nå gjort.

NFF LJUGER IKKE når de sier de vil gå bredt ut. Det vil de. Garantert. Alle vet at ingenting er gitt i den bransjen. I rekrutteringsprosesser lønner det seg alltid å favne bredt. Så stresset med å opprette en formell kontakt med Ståle Solbakken allerede i dag handler ikke om at han må bestemme seg kjapt eller ansettes før jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer