Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb imponert av Rosenborg

ULLEVAAL (Dagbladet.no): - Det er bare å gratulere Rosenborg, sier landslagssjef Nils Johan Semb etter at RBK slo Helsingborg 6-1 i Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire Rosenborg-spillere har fått plass i landslagstroppen til kampene mot Wales og Ukraina. Bent Skammelsrud, Erik Hoftun, Christer Basma og Roar Strand var med i kampen mot Armenia og har fått fornyet tillit. Sjøl kunne landslagssjefen godt tenkt seg å ha med Ørjan Berg og Jan Derek Sørensen, men begge har stengt dere for landslagsspill.

- Jeg har hatt en tett dialog med Nils Arne (Eggen) om mange forskjellige ting, men utspillet ligger hos spillerne. Det hadde vært positivt om det hadde skjedd en forandring i den situasjonen. Vi forholder oss til situasjonen sånn den er, sier Semb.

Frode Johnsen klatret til topps på toppscorerlista i Champions League, og nærmer seg landslagsplass:

- Frode har hatt en veldig positiv utvikling. En spiller vi følger nøye med han er i vurderinga framover, sier landslagssjefen.