Semb informerer spillerne

Da Norge ble slått ut av VM i 1994 ble ikke spillerne informert underveis om at de trengte en scoring i avslutningskampen mot Irland for å gå videre. Den tabben vil ikke Norge gjøre en gang til.

- Etter det som skjedde i USA ga spillerne klar beskjed om at de ville hatt beskjed. Og det vil de få denne gang. Vi vil være oppdatert hele veien på utviklingen i den andre kampen, og vi kommer til å orientere spillerne underveis, sa Nils Johan Semb til Dagsavisen.

I USA var det oppgjøret Italia-Mexico som fikk betydning for Norges mulighet til å avansere, denne gang er det Spania-Jugoslavia.

Kampen vil bli sett av administrerende leder Bjørn Nilsen og pressesjef Jon Jamessen som løpende vil orientere Semb og hans mannskap om eventuelle scoringer. Semb håper imidlertid at Norge ikke skal være avhengig av andres hjelp.

- Det er best å gjøre jobben sjøl, komme foran og ha kontroll. Vi spiller for å vinne, og da er det egentlig ikke interessant hva som skjer i den andre kampen. Det er jo spesielt på slutten det kan bli viktig å vite hva som skjer, sa Nils Johan Semb.