Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb: Jeg er fornøyd

Fortsetter som toppfotballsjef.

ENIGE: Generalsekretær i Norges fotballforbund Kjetil Siem og toppfotballsjef Nils Johan Semb.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
ENIGE: Generalsekretær i Norges fotballforbund Kjetil Siem og toppfotballsjef Nils Johan Semb. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

Han vil ha det øverste fagansvaret for toppfotballen i Norges Fotballforbund.

- For meg har det vært viktig å få avklart tydeligheten rundt ansvarsområdene til toppfotballsjefen. Jeg er fornøyd med den klare autoriteten rollen er gitt, sier Nils Johan Semb til fotball.no.

Generalsekretær Kjetil Siem er glad for at toppfotballsjefens rolle nå er avklart.

- I og med at stillingsinstruksen skulle omskrives som en konsekvens av hvordan den nye landslagssjefen skal rapportere, var det nødvendig med noe tid for å få alle brikker på plass. Nå har vi et team av personer rundt toppfotballsatsingen som virker meget motiverte, og hvor hver enkelt får fokusere på det en er best til, sier Siem.

Semb er øverste sportslige leder/fagansvarlig for alle landslag på herresiden og A-landslaget kvinner. Toppfotballfaglige prosjekter ligger også under toppfotballsjefens område.

Det har vært uklarhet om Sembs rolle etter at Per-Mathias Høgmo ble hentet inn som landsalgssjef før Egil Olsens kontrakt var gått ut. Endringen skjedde da Semb var på ferie.

(NTB)