Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ada Hegerberg utelukker snarlig landslagsretur

Semb kontaktet Hegeberg. Svaret han fikk i retur var ikke oppløftende

Forrige uke tok Nils Johan Semb kontakt med Ada Hegerberg, men Lyon-spissen står på sitt og utelukker et landslagscomeback til VM-kvalifiseringen.

FINALEKLAR: Ada Hegerberg og Lyon blir nok en gang å se i Champions League-finalen. 22-åringen utelukker samtidig en landslagsretur. Foto: Bildbyrån
FINALEKLAR: Ada Hegerberg og Lyon blir nok en gang å se i Champions League-finalen. 22-åringen utelukker samtidig en landslagsretur. Foto: Bildbyrån Vis mer

LYON/OSLO (Dagbladet): Etter den gigantiske norske nedturen i EM forrige sommer, valgte den største stjerna av de alle, Ada Hegerberg, å bryte med det norske landslaget.

0-1-tapet mot Danmark 24. juli 2017 er Hegeberg foreløpiges siste landskamp for Norge. Misnøyen mot Norges Fotballforbund ble for stor for verdens beste målgjører.

Snart ett år er gått uten at konflikten er løst og uten at 22-åringen har blitt en del av det norske landslaget igjen. Det står imidlertid ikke på interessen fra Norges Fotballforbund.

Forrige uke tok Nils Johan Semb kontakt med Hegerberg per SMS. Semb fikk imidlertid ikke den responsen han ønsket.

Hegeberg står fortsatt på sitt. Et landslagscomeback er uaktuelt til den kommende VM-kvalifiseringen.

Hegeberg om framtida

Etter at Lyon i ettermiddag tok skalpen på Manchester City og tok seg til Champions League-finalen for tredje år på rad, møtte de norske stjernespissen Dagbladet.

Rett etter at hun knuste Manchester Citys finaledrøm, knuste hun drømmene til alle som vil se Hegerberg for Norge igjen.

- Jeg kommer helt sikkert ikke til å spille for Norge i VM-kvalifiseringen, sier Hegerberg til Dagbladet.

- Og om vi går til VM, hva da, det spilles jo i Frankrike?

- Sånn som det ser ut nå, nei, svarer Lyons storscorer.

- Ingenting har endret seg

- Det sitter så dypt?

- Dette er en beslutning som var klar fra starten av. Ingenting har endret seg. Jeg fortsetter den planen jeg har hundre prosent.

- Hva med å sette seg ned å løse det, begge parter?

- Det er ikke noe tema. Derfior har jeg ingen kommentar til det. Min framtid er i Lyon, svarer Ada Hegerberg.

Det neste store målet er Champions League-finalen, for tredje sesong på rad. Om den tredje strake finalen sier Ada Hegerberg følgende:

- Det går ikke an å beskrive. Det er bare helt enormt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media