Semb lover mer underholdning

Egen skuffelse over Norges bitre EM-exit er han ferdig med. Den malte han utover låven på gården hjemme i Åsgårdstrand. I sennepsgult. Landslagssjef Nils Johan Semb lover følgende foran VM-kvalifiseringen som starter om 60 dager: - Vi har et sterkt ønske om å underholde mer enn vi gjorde i EM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag opplevde han et aldri så lite déjà vu i Rotterdam:

Fra tribuneplass på De Kuip så han Italia styre mot en tilsynelatende sikker EM-triumf - for så å se seieren glippe mer enn tre minutter på overtid.

- Det minnet meg om hvordan vi ble slått ut - på grunn av to spanske mål på overtid mot Jugoslavia. Må si jeg følte med Italia da, sier Nils Johan Semb til Dagbladet.

Fortsatt goodwill

- Det er god mentalhygiene å koble helt ut med andre ting enn fotball. Det har jeg hatt behov for. Nå føler jeg meg igjen klar for nye mål, og gleder meg til VM-kvaliken starter. Det er meningsløst å dvele for lenge ved det som har vært. Det får vi uansett ikke gjort noe med, sier Semb.

Antydningene til sinne mot det norske laget etter EM-exiten tror Semb mest av alt skyldes den bitre måten Norge ble slått ut på.

Landslagssjefen er derfor trygg på at goodwillen landslaget har bygget opp gjennom ti år med gode resultater ikke er i ferd med å ta slutt.

- Jeg skjønner at folk ønsker mer underholdning. Men man må heller ikke bli helt historieløse. Etter Spania-kampen var de fleste fornøyde. Slovenia-kampen er den siste vi har spilt, og det er gjerne den siste som blir husket best. Jeg tror goodwillen vil være der så lenge vi produserer resultater, sier Nils Johan Semb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer