Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb nekter å svare om toppfotball-jobben

I tenke- og kommentarboksen på Ullevaal.

I KOMMENTARBOKSEN: TV 2-ekspert Nils Johan Semb vil ikke svare på hvor han er i beslutningsprosessen med tanke på jobben som toppfotballsjef. Her med kollega Øyvind Alsaker før avspark i kveldens kvalikkamp.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
I KOMMENTARBOKSEN: TV 2-ekspert Nils Johan Semb vil ikke svare på hvor han er i beslutningsprosessen med tanke på jobben som toppfotballsjef. Her med kollega Øyvind Alsaker før avspark i kveldens kvalikkamp.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

||| • Følg Norge - Makedonia direkte i livestudio!

ULLEVAAL (Dagbladet.no): I kveld sitter Nils Johan Semb som ekspert i TV 2-boksen sammen med kommentator Øyvind Alsaker og resten av landets sportspresse, klar til å kommentere Norges nær betydningsløse kvalikkamp mot Makedonia.

Samtidig venter «alle» rundt ham på Ullevaal på en avklaring rundt hvem som skal bli NFFs nye toppfotballsjef, en jobb mange regner Semb som den heteste kandidaten til å overta.

Men Semb selv er taus i kommentarboksen.

- Jeg har ingenting å si om dette. No comment, sier Semb når Dagbladet prøver seg.

- Betyr det at du fortsatt tenker på tilbudet fra NFF?

- Jeg har ingen kommentarer, sier Semb.

- Det er en ting å ta en tur i tenkeboksen, det er noe annet å trekke inn der, skrev Dagbladets kommentator Morten Pedersen i slutten av forrige uke.

Da var det gått over to måneder siden Nils Johan Semb ble tilbudt jobben som toppfotballsjef av tidligere generalsekretær Karen Espelund.

Sittende generalsekretær Erik Loe uttalte tidligere denne uka at NFF håper på å få på plass en løsning i løpet av uka, også for å få intensivert prosessen med å utnevne den neste landslagssjefen.

Semb har nylig bekreftet at han har vært i dialog med forbundet, men presiserte samtidig at han trives godt i TV 2. Og foreløpig sitter han godt både i tenkeboksen og i kommentarboksen.

Kollega Øyvind Alsaker avviser at han har fått svar av Semb på hvilken retning den tidligere landslagssjefen heller mot.

- Nei, det blåser vi i nå, sier Alsaker.

Stillingen som toppfotballsjef har stått ledig siden Per-Mathias Høgmo forlot jobben for å bli Tromsø-trener. Både Høgmo og landslagssjef Egil Drillo Olsen ønsker Nils Johan Semb i rollen.

Semb har blitt tilbudt jobben tidligere og takket nei i 2006.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling