Semb ribber Rosenborg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- De Rosenborg-spillerne som er aktuelle for spill mot Tyrkia blir tatt ut i troppen, sier Nils Johan Semb til Dagbladet. Det betyr at Nils Arne Eggen kan bli ribbet for førstevalg før den siste Mesterliga-oppkjøringen mot Trond Sollieds Gent.

Når landslagstroppen reiser til La Manga førstkommende lørdag er det åtte RBK-spillere i troppen. Alle sammen er dønn sikre for Rosenborgs lag mot Dynamo Kiev 29. februar. Men når RBK spiller sin siste treningskamp mot Trond Sollieds Gent 22. februar, kan alle være i tyrkiske Izmir.

Fordi Norge møter Tyrkia dagen etter.

-Hvor mange RBK-spillere det blir er avhengig av prestasjonene på La Manga og utenlandsproffenes form, sier Nils Johan Semb. - Så lenge åtte Rosenborg-spillere blir med til Spania kan det være alt fra åtte til ingen som blir tatt ut til Tyrkia-kampen.

Innbyttere

Under Rosenborgs treningsleir på Gran Canaria, sa Nils Arne Eggen at han var enig med Nils Johan Semb om RBKs Tyrkia-kvote. Bare de som skal spille må droppe Rosenborgs treningskamp. Men ordet spille betyr ikke bare fra start - det kan også handle om innhopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer