Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb takker Ståle

ARNHEM (Dagbladet): - Ståle har vært en strålende fyr å jobbe med, sier Nils Johan Semb etter Ståle Solbakkens avgjørelse om å slutte på landslaget.

Solbakken er 32 år og vil framover bare konsenstrere seg om kone, barn, klubb og studier. Landslagstreneren har ingen problemer med å akseptere beslutningen fra hans sentrale midtbanespiller mot Slovenia.

- Jeg takker Ståle for innsatsen, sier Semb.

Aalborg-spilleren fortalte Semb om avgjørelsen i går, men hevder at han hadde plantlagt det i et år. Nå vil han også skifte klubb, og få en siste god kontrakt.

- Nå vil jeg til en klubb som vil satse på meg, slik at jeg kan konsentrere meg om det. Jeg tenker også litt økonomi, jeg er 32 og et halvt år, sier Ståle til Dagbladet.no.

Solbakken er utdannet lærer, men vil gjerne studere ved siden av fotballen framover.

- Jeg skal studere idrett, og bygge litt på det jeg har.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling