Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semb takket nei til Viking

- For vanskelig å ukependle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nils Johan Semb har ringt Vikings sportsdirektør Egil Østenstad og gitt beskjed om at han ikke lenger er aktuell som Viking-trener.

Semb var i samtaler med Stavanger-klubben før helga, og har vært en sterk kandidat til jobben. Problemet har vært at han har barn i skolealder, og at familien derfor ikke har ønsket å flytte fra Åsgårdstrand i Vestfold.

- Jeg vurderte derfor seriøst å ukependle, dette visste også Viking etter at jeg snakket med dem. I så fall ville jeg bodd i Stavanger i ukene og reist hjem i helgene. Østenstad ba meg snu hver stein for å se om jeg kunne få det til, men det ble dessverre for vanskelig i denne omgang, sier Semb til Aftenbladet.no.

Tor Thodesen har tidligere takket nei til Viking, og i stedet skrevet ny kontrakt med Sandefjord.

Uwe Rösler og Ronny Deila er dermed de to kandidatene som gjenstår. Nå er spørsmålet om klubben vil lete videre, eller gå for en av de to.

- Status for oss er at vi har hatt en runde med de kandidatene vi ønsker å prate med. Så kommer vi til å ta en intern oppsummering i dag og i morgen, sa Egil Østenstad til Dagbladet.no tidligere i dag.

Men det var før han fikk endelig avslag fra Semb.

SEMBS SISTE KAMP: Nils Johan Semb foreløpig siste kamp var denne playoff-kampen mot Spania i november 2003. Han gjør ikke comeback som trener nå. Foto: Scanpix
SEMBS SISTE KAMP: Nils Johan Semb foreløpig siste kamp var denne playoff-kampen mot Spania i november 2003. Han gjør ikke comeback som trener nå. Foto: Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart