Semb trives på «hjemmebanen»

TJØLLING (Dagbladet.no): Nils Johan Semb er veldig fornøyd med treningsforholdene i Vestfold. - Banen her var overraskende bra, sier landslagssjefen.

Semb, som til daglig bor i Åsgårdstrand i Vestfold, har tatt med seg landslagsgjengen til hjemfylket for å forberede seg til lørdagens VM-kvalifiseringskamp mot Polen.

Samlingen startet med trening på Tjølling-banen utenfor Larvik. I dag ble treningen flyttet fra 12.00 til 13.00 slik at sola skulle få varmet opp banen mest mulig.

Bra baneforhold

- Vi er veldig godt fornøyd med banen her. Den var overraskende bra med tanke på den kulda som har vært de siste dagene, sier Semb.

Og - dessuten:

- Forholdene her er veldig like de som møter oss på Ullevaal på lørdag, selv om kanskje Ullevaal er litt jevnere.

I morgen og fredag skal landslaget etter planen trene på landskamparenaen. Semb får dermed gjort de forberedelsene han mener er nødvendig foran de viktige VM-kvalifiseringskampene - Polen på lørdag og Hviterussland i Minsk på onsdag.

Frisk tropp

Han kan glede seg over friske norske bein. Eirik Bakke dro hjem til Leeds på grunn av sin strekkskade i morges, men alle som trener i dag er klare for kamp.

- Alle er klare og det er bra, sier Semb.

André Bergdølmo (ryggproblemer), Trond Andersen (tå) og Claus Lundekvam (tå) fullførte ikke treninga i går, men skal være med for fullt i dag.