Semb tviler på laget

LIÈGE (Dagbladet): - Jeg er usikker på en, to plasser, men det blir ikke mange bytter, sier landslagssjef Nils Johan Semb 31 timer før avspark. Med seier mot Jugoslavia i morgen kveld er Norge klar for EM-kvartfinale.

Semb understreker at det ikke har noen stor betydning for Norge hvem han velger.

- Jeg er trygg på spillerne i laget, de kan rollene sine hundre prosent. Det er hipp som happ hvem jeg hiver innpå, sier Semb til pressen.

Selv om Norge har slått den antatt sterkeste EM-motstanderen, forbereder laget seg på at det ikke nødvendigvis blir seier mot Jugoslavia.

- Vi har mulighet til å tape mot alle lagene, sier landslagssjefen.

Foran kampen har det blitt fokusert på at Jugoslavia spiller uten sin suspenderte spiller Sinisa Mihajlovic.

- At Jugoslavia spiller uten Mihajlovic er ingen fordel for oss, heller en ulempe, sier Semb.

- De har sterke forsvarere som kommer inn. Mihajlovic har sin største styrke på dødballer, ikke defensivt.

Hemmelig trening

I formiddag gjennomførte spillerne en hemmelig trening. Pressen fikk være tilstede de første 15 minuttene mens spillerne varmet opp. Laget ble etter hvert delt opp i tre grupper. Fire spillere sendte pasninger til hverandre, mens to sto inne i ringen og prøvde å fange ballen.

Deretter måtte pressen forlate banen og spillerne fortsatte uten publikum.

Bak murene ble troppen delt i to lag og kjørte simulert kampsituasjon. Norge drillet inn formasjonene og foretok den siste finpussen av startelleveren. Hvem som starter offentliggjøres like før kampstart i morgen kl 20.45. Men de spillerne som vil det får laget i kveld.