Semb venter på Steffen

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Nils Johan Semb savner bare en mann i sin første A-landslagstropp - Steffen Iversen. Dette bekrefter nasjonens nye ballsjef overfor Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Steffen har alle de egenskapene som skal til, sier Semb. - Skadefri ville han vært med i troppen.

Nils Johan Sembs fotballfilosofi innehar en stor forkjærlighet for stort fart og gjennombrudd fra kantene. Han trenger ikke - som Drillo - nødvendigvis en sværing for å motta langpasningen. Og derfor vil laguttaket og kampen om kantposisjonene mot Romania bli en nøye vurdering mellom de hurtige teknikerne Ole Gunnar Solskjær og Harald Martin Brattbakk, og luftkongene fra familien Flo.

Med Steffen Iversen spilleklar ville han hatt alt i en mann.

- Jo større reportoar du har, jo mer spennende er du som spiller, sier Semb. - Og jeg snakket med Steffen om situasjonen hans i forrige uke. Dessverre vil det fortsatt ta litt tid før han er spilleklar, men jeg har naturligvis stor tro på at Steffen kommer tilbake slik jeg kjenner ham.

- Den dagen han er fysisk stabil og har prestert gode ting for Tottenham vil han bli tatt ut.

- Vil skadesituasjonen hans bli fulgt spesielt nøye av NFF?

- Akkurat det er ikke noe problem. Det ligger ikke lenger noe prestisje mellom Tottenham og oss når det gjelder Steffens oppfølging. For alle er interessert i å få gutten frisk. Den situasjonen han opplever - og som han stort sett har levd i etter RBK-tida - er ingen god tilværelse for en unggutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer