Semb vil vrake spillere

ULLEVAAL (Dagbladet): Fem av seks EM-poeng er tapt på Ullevaal. Det er et faktum du kan lese i ansiktet til Nils Johan Semb. Og uansett forklaringer - det finnes ikke unnskyldninger. - Nei, dette har vi ikke råd til, sier landslagstreneren til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går reddet sluttspurten EM-håpet for Norge.

Og 27. mars spiller Norge mot Hellas i Aten. Da vil du sannsynligvis se et annet norsk lag enn det som i store perioder ble pepet i fillebiter på byggeplassen Ullevaal i går kveld. For Semb varsler forandringer uten å snakke om snuoperasjon eller revolusjon.

Men forandringer - det blir det.

- Jeg skal bruke de kampene vi skal spille i vinter til å prøve ut nye folk, sier Nils Johan Semb. - Men - jeg vil ikke her og nå nevne spillere ved navn. For det føler jeg vil være ufint overfor de gutta som tross alt ga alt og kjempet oss tilbake i denne kampen.

- Uansett hvordan du snur og vender på det var det en stor prestasjon.

Dårlige minner

Men det er først og fremst alle de dårlige prestasjonene som vil bli husket fra Ullevaal 14. oktober 1998. Og - Semb vil slite med dem lenge. For Norge er inne i en vond og vanskelig trend, der håpløse baklengsmål er hovedproblemet.

- Vi er på etterskudd, sier Semb. - Men det er fortsatt mye å slåss om. Og i denne gruppa blir det et race helt til slutt. Det er jeg overbevist om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer