Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Semb ville ikke anbefale Nilsson

Derfor er ikke Pelle landslagsspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere landslagstrener Nils Johan Semb brukes som spion av den svenske landslagsledelsen når det gjelder landslagsaktuelle svenske spillere i Norge.

Det var på bakgrunn av Sembs vurderinger at Per Nilsson ikke ble tatt ut til kampene mot Spania og Island i oktober, skriver VG. Den svenske landslagssjefen Lars Lagerbäck har innrømmet dette.

– Per Nilssons navn er blitt diskutert. Nils Johan Semb har vært vår forlengede arm i Norge, og vi har gått etter hans ord, sa den svenske landslagssjefen på en pressekonferanse tirsdag.

Han sier at verken han selv eller assistenttreneren har sett Nilsson «live». Svenskene har utelukkende stolt på de vurderingene Semb har gitt.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si om dette, men dersom det er riktig at Nils Johan Semb har vurdert meg, så kan jeg ikke tenke meg at han har hatt annet enn godt å si om meg, sier Per Nilsson i en kommentar.

Han var tydelig overrasket da VG fortalte ham at det er den tidligere norske landslagssjefen som har vurdert ham for det svenske landslaget.

(©NTB)

IKKE PÅ LANDSLAGET: Per Nilsson er ikke tatt ut på den svenske landslaget, til tross for strålende spill i Tippeligaen. Foto: SCANPIX
IKKE PÅ LANDSLAGET: Per Nilsson er ikke tatt ut på den svenske landslaget, til tross for strålende spill i Tippeligaen. Foto: SCANPIX Vis mer