Semb vraker Rudi

EKEBERGSLETTA: Nils Johan Semb har bestemt seg for å vrake Petter Rudi mot Tyrkia den 15. august. Det avslørte landslagssjefen på Dagbladet.nos lunsjmøte i dag.

Rudi har gått arbeidsløs nesten en måned, men ble i går klar for belgiske Lokeren. Den tidligere Molde-spilleren er allerede på plass i sin belgiske klubb, men det er ikke godt nok til å komme med i Nils Johan Sembs neste landslagstropp.

- Petter må nok spille litt mer før han blir aktuell igjen for spill på det norske landslaget, sier Semb til Dagbladet.no.

Varsler endringer

Landslagssjefen varsler et par endringer før møtet med Tyrkia.

- Det er seriestart i England lørdagen etter Tyrkia-møtet, men jeg håper å få med alle proffene. Foreløpig har jeg ikke fått signaler om at noen av dem er uaktuelle, men det kan bli et par nye navn, sier Semb.

I kveld har han planlagt å være til stede under kampen mellom Sandefjord og Start.

- Det er mange gode, unge spillere på Start. Kanskje er noen av dem aktuelle om et par år, sier Semb.

Semb vant Norway Cup

I går var landslagssjefen Dagbladets gjest på Ekebergsletta sammen med Lillestrøms trener Arne Erlandsen og midtstopper Torgeir Bjarmann. Den som ledet lunsjmøtet var NRKs programleder Claus Wiese.

Det ble en munter halvtime der panelet ble stilt spørsmål om både norsk fotball, internasjonal fotball og selvsagt Norway Cup.

Landslagssjef Nils Johan Semb blant annet at han var med å vinne Norway Cup.

- Jeg gikk til topps i Norway Cup i juniorklassen med Ørn Horten i 1977, sier Nils Johan Semb.

  • Dagbladet.no kommer om litt tilbake med video fra lunsjmøtet under Norway Cupe.
<B>VRAKES:</B> Petter Rudi har fått ny klubb, mens mister landslagsplassen. Her er Rudi med mot Ukraina i juni.