- LITT SKUFFENDE: Sembs G19-landslag klarte bare uavgjort mot Aserbajdsjan. Dermed er de avhengige av seier mot Tyrkia samtidig som Aserbajdsjan ta poeng mot Spania. Foto: Heiko Junge, Scanpix
- LITT SKUFFENDE: Sembs G19-landslag klarte bare uavgjort mot Aserbajdsjan. Dermed er de avhengige av seier mot Tyrkia samtidig som Aserbajdsjan ta poeng mot Spania. Foto: Heiko Junge, ScanpixVis mer

Sembs G19 ga bort ledelsen mot Aserbajdsjan

Klarte bare 1-1.

|||

Norge kjempet om seieren og en god mulighet i EM-kvalifiseringen for G19-landslag, men en sen Aserbajdsjan-scoring sørget for 1-1.

Nå må Nils Johan Semb og Norge sette sin lit til at Tyrkia blir slått i den siste seieren, samt at Aserbajdsjan også tar poeng mot gruppeleder Spania.

- Spania er storfavoritter nå, men vi er med til siste slutt, sa Semb til fotball.no etter dagens 1-1-kamp.

Han var langt mer fornøyd etter uavgjort mot Spania. Aserbajdsjan-kampen fikk en skuffende avslutning da Orkan Hasanov utlignet til 1-1 med en fulltreffer fra distanse.

- Det er litt skuffende at vi ikke klarte å vinne. Dette er en kamp vi burde vunnet og vi var klart best i 70 minutter, men spillerne virket slitne utover i kampen, forklarte Semb.

Thomas Lehne Olsen scoret igjen Norges mål. Et langt utspill fra keeper Arild Østbø sendte ham gjennom og i duell med keeper scoret han med hodet.

- Nok en meget sterk prestasjon av Thomas, skrøt Semb.

Norges ledermål kom like før hvilen, mens utligningen kom åtte minutter før slutt.

- Dette ble en slitekamp og guttene brukte nok mye krefter mot Spania. Vi skapte seks, sju målsjanser i dag også, men sist hadde vi flere store enn i dag, sa Semb.

(NTB)