Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sembs midtbanedilemma

Midtbanen er Nils Johan Sembs største dilemma før Danmark-kampen.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): - Det blir helt klart den vanskeligste lagdelen å ta ut. Foran og bak skal det gå greit, men i dag savnet jeg mer løpskraft på midten, sier Semb.

Med Steffen Iversen på midtbanen istedenfor John Arne Riise (venstreback i dag), ble det ikke fullt så høyt O2-opptak som landslagssjefen kunne tenkt seg.

- Jeg skal bruke dagene framover til å finne ut hvordan vi kan løse dette problemet, men jeg kunne godt tenkt meg flere alternativer.

Men Semb fikk tre gode svar fra Finland-kampen: Tore André Flo, Ronny Johnsen, Øyvind Leonhardsen er i form.

- Tore André spilte en god kamp, og det var hyggelig å høre den gode responsen han fikk fra tribunen. Scoringen må ha fjernet minst 50 kilo fra skuldrene hans. Jeg ble ikke overrasket over at det løsnet i dag, han har vist gode takter på treningene.

- Og det var godt å se Leo og Ronny i godt gammelt slag. Det trenger vi i de viktige kampen vi har foran oss, sier Semb, som også ga kreditt til keeper Espen Johnsen, som sto andreomgangen for Frode Olsen.

- En veldig god landslagsdebutt. Espen hadde flere gode redninger på slutten, på skudd vi strengt tatt ikke burde sluppet til. Likevel er en seier en seier, og 2-0 betyr at vi kan gå til kampen mot Danmark med stor selvtillit, sier Semb, men understreker at Norge må heve seg mange hakk for å ta poeng i Parken.

APPLAUS: Nils Johan Semb applauderer Øyvind Leonhardsens 1-0-scoring.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media