Semifinale-håpet lever for Larvik

Gjorde sin del av jobben mot Györ.

STERK SEIER: Larvik manglet mange spillere av forskjellige årsaker, men Amanda Kurtovic og lagvenninnene som var i aksjon mot Györ, vartet opp med en sterk seier. Nå gjenstår det å se om de regjerende mesterne kommer til semifinale i Champions League.Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
STERK SEIER: Larvik manglet mange spillere av forskjellige årsaker, men Amanda Kurtovic og lagvenninnene som var i aksjon mot Györ, vartet opp med en sterk seier. Nå gjenstår det å se om de regjerende mesterne kommer til semifinale i Champions League.Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larviks mesterligahåp lever etter 32-25 over Györ hjemme. Utslåtte Itxako kan hjelpe LHK videre.

Viser spanjolene moral i egen hall og tar poeng mot Midtjylland senere lørdag, er tittelforsvarer Larvik klar for semifinale.

Det skjer i så fall mot nesten alle odds. Troppen er mye barbert etter to fødsler og flere skader hos viktige spillere.

Belastningen er stor på få spillere i klubben. Likevel holdt det mot Györ. Den ungarske klubben var klar for semifinale før lørdagens oppgjør.

Larvik stakk fra tidlig i andre omgang og skaffet seg et grep (16-12 og 17-13). Det klarte ikke allerede semifinaleklare Györ å utligne.

Etter 42 minutter sto det 21-16 til hjemmelaget. Karl Erik Bøhns retur til sin tidligere arbeidsplass endte ikke bra. Han ble sparket i januar i fjor.

Leganger storspilte Semifinalene spilles i starten av april. Buducnost Podgorica (Montenegro) og rumenske Oltchim Valcea er sikret plass der allerede. Går LHK videre, venter råsterke Buducnost i neste kamp.

På tribunen var blant andre både Gro Hammerseng og Kristine Lunde-Borgersen. Sistnevnte blir sentral for Norge i OL.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer