Semifinale-håpet lever for Larvik

Gjorde sin del av jobben mot Györ.

STERK SEIER: Larvik manglet mange spillere av forskjellige årsaker, men Amanda Kurtovic og lagvenninnene som var i aksjon mot Györ, vartet opp med en sterk seier. Nå gjenstår det å se om de regjerende mesterne kommer til semifinale i Champions League.Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
STERK SEIER: Larvik manglet mange spillere av forskjellige årsaker, men Amanda Kurtovic og lagvenninnene som var i aksjon mot Györ, vartet opp med en sterk seier. Nå gjenstår det å se om de regjerende mesterne kommer til semifinale i Champions League.Foto: Fredrik Varfjell / ScanpixVis mer

Larviks mesterligahåp lever etter 32-25 over Györ hjemme. Utslåtte Itxako kan hjelpe LHK videre.

Viser spanjolene moral i egen hall og tar poeng mot Midtjylland senere lørdag, er tittelforsvarer Larvik klar for semifinale.

Det skjer i så fall mot nesten alle odds. Troppen er mye barbert etter to fødsler og flere skader hos viktige spillere.

Belastningen er stor på få spillere i klubben. Likevel holdt det mot Györ. Den ungarske klubben var klar for semifinale før lørdagens oppgjør.

Larvik stakk fra tidlig i andre omgang og skaffet seg et grep (16-12 og 17-13). Det klarte ikke allerede semifinaleklare Györ å utligne.

Etter 42 minutter sto det 21-16 til hjemmelaget. Karl Erik Bøhns retur til sin tidligere arbeidsplass endte ikke bra. Han ble sparket i januar i fjor.

Leganger storspilte Semifinalene spilles i starten av april. Buducnost Podgorica (Montenegro) og rumenske Oltchim Valcea er sikret plass der allerede. Går LHK videre, venter råsterke Buducnost i neste kamp.

På tribunen var blant andre både Gro Hammerseng og Kristine Lunde-Borgersen. Sistnevnte blir sentral for Norge i OL.

Fortsatt er det et lite håp om at Hammerseng sier ja og deltar i London-lekene. Hun ble mamma for ikke så lenge siden.

Vertene scoret sitt 25.000 mål siden klubben ble Larvik Håndballklubb. Amanda Kurtovic sto for jubileumsscoringen. Hun forlater klubben i sommer og flytter til Viborg.

Katrine Lunde Haraldsen var bare inne på et straffekast for Györ. Larviks keeper Cecilie Leganger hadde mange viktige redninger.

(NTB)